2024-10-14 07:52:04

WIJKPANEL CAMMINGHABUREN IS GESTOPT!

Wijkpanel Camminghaburen is gestopt

De commotie die is ontstaan rond de vervanging van de skatebaan in het wijkpark Lieuwenburgzoom heeft er toe geleid dat het huidige Wijkpanel Camminghaburen stopt. De leden van het wijkpanel hebben zich onveilig gevoeld en/of verloren de animo om hun vrijwillige werk voort te zetten door een aantal negatieve reacties die langzamerhand steeds persoonlijker werden. Dit neemt niet weg dat er natuurlijk ook gereageerd werd door voorstanders, wat de afweging niet makkelijk maakte.

Inmiddels heeft de gemeente het voornemen om met bewoners van Camminghaburen in gesprek te gaan over de toekomst van het wijkpark. Het moet een plek worden die voor jong en oud aantrekkelijk is. Mogelijk levert dit gesprek enthousiaste mensen op die het nieuwe wijkpanel willen vormen.

De lopende zaken van het voormalige wijkpanel worden voorlopig behartigd door de penningmeester Jan Brinks. Dit betekent dat het e-mailadres van het wijkpanel wijkpanelcamminghaburen@gmail.com bereikbaar blijft. Verzoeken, voor bijvoorbeeld speeltoestellen, of andere ideeën worden verzameld en doorgeleid naar een nieuw wijkpanel. Klachten over zaken in de wijk zullen doorgeleid worden naar de gemeente. Mocht u niet kunnen wachten om u aan te melden als kandidaat lid van het nieuwe wijkpanel dan kunt u natuurlijk ook mailen. Na het gesprek over de toekomst van het wijkpark gaat gewerkt worden aan de samenstelling van een nieuw wijkpanel. 


Naar overzicht

Gerelateerd nieuws